Alah-Alah Pandainya Dia. Ibu Kucing Gigih Bawak Anaknya Makan Sekali. Semoga Allah Balas Jasa.

Meskipun tidak dapat memelihara kucing, bagi pencinta si bulus ini apabila melihat mereka pasti perkara yang utama dilakukan dengan cepat-cepat memberikannya makanan.

Perkara itu sedikit sebanyak dapat mengurangkan rasa risau. Walau bagaimanapun, kisah seorang individu pengguna TikT0k ini menarik tumpuan ramai untuk tampil berterima kasih kepadanya.


Ini kerana, pengguna atas nama akaun Fennyerieya berkata bahawa dia yang selalu memberikan makan buat seekor ibu kucing yang difahamkan berada berdekatan dengan kedainya.

Namun begitu, lebih menarik perhatian ramai dengan videonya itu kerana individu tersebut dapat merakam momen dimana ibu kucing itu datang memindahkan seekor anak bulusnya agar lebih dekat dengan kedainya.

Situasi itu sangat mencuit hati netizen dan dalam pada masa yang sama berterima kasih kepada individu berkenaan kerana memberikan makan buat si ibu kucing itu dan anak bulus tersebut.

Melalui respon-respon netizen di ruangan komen menerusi hantaran video itu di TikT0k, nampaknya telatah si ibu kucing yang kecil berbanding anaknya yang gebu mengundang netizen tercuit hati dan dalam pada masa yang sama merasa lega kerana ada yang memberikannya makan.

“Alah alah pandai ye dia…”

“Comel je bawak anak dia macam tu”

“Bersungguh dia gonggong anak dia tu”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*