“Oyen Minta Buka Pintu Nak Masuk Bilik Seolah2 Bagi Hint”, Tak Sangka Itu Kali Terakhir Borak Manja.

Memiliki haiwan peliharaan seperti kucing ialah satu kemestian kepada sesebuah keluarga. Bila memelihara kucing ini, dapat juga tuannya menumpang kasih sayang walaupun hanya haiwan peliharaan.

Manakan tidak haiwan kerana haiwan seperti kucing ini sangat manja dan memang terkenal dengan sifat manja dan boleh menjadi teman yang terbaik buat seseorang manusia.

Terkini, satu rakaman video telah dimuatnaik di laman aplikasi Tik T0k yang memaparkan tentang seekor kucing yang memanggil pemiliknya di luar pintu bilik. Apabila dibuka pintu bilik, kucing tersebut masuk seperti dia merindui pemiliknya itu.

Walaupun tidak dapat bercakap tetapi hanya pencinta kucing akan dapat mengenali sekiranya kucing itu memanggilnya. Bila dibuka pintu, kucing itu masuk dan berbaring seperti terlampau penat dan kedengaran pemiliknya sedang bercakap dengan kucing kesayangannya itu.

Video:

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen yang meninggalkan komen seperti kucing itu akan pergi men1nggalkan dunia ini dan ada juga yang menjelaskan apa sebenarnya yang berlaku kepada kucing itu.

 

 

 

 

Apapun , kita ikhtiar terbaik . Jika ada membela binatang , basic m3dicine mestilah standby . Paling tidak sebelum dapat bawa ke vet , berilah minum air kelapa . Mungkin dapat melegakan sementara jumpa dengan doktor haiwan . -IMUSLIM

sumber : tiktok Puan Miella

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*