SEIAMATKAN ANAK KUCING DI TENGAH JALAN, GADIS INI BAWA PULANG & BELA TERIMA PUJIAN NETIZEN

Ramai di antara kita yang suka bermain dengan kucing namun tak semua mampu menjaga makan dan minum mereka, men4nggung k0s raw4tan mereka ketika s4.kit, memandikan mereka dan bermacam-macam lagi.

Ada juga yang berpendapat pencinta kucing yang sebenar adalah sese0rang yang sanggup mer4wat dan membela kucing terbiar sehingga keadaannya menjadi baik sekali.

Bercakap tentang kucing terbiar, baru-baru ini se0rang gadis telah menyeIamatkan ny4.wa seekor kucing terbiar yang berkeliaran di tengah-tengah jalan raya besar.

Kisahnya bermula apabila gadis ini sedang dalam perjalanan ke tempat kerja dan tiba-tiba dia terlihat seek0r anak kucing yang tiada arah tuju berada di tengah-tengah jalan.

Gadis tersebut yang bimbang akan keseIamatan kucing tersebut lalu bertindak turun dari kereta dan membawa kucing tersebut ke dalam kereta menuju ke pejabat tempat gadis tersebut bekerja bersamanya.

Anak kucing tersebut juga dikatakan kelihatan t4kut sehingga menggigiI apabila diambil.

Sejurus sampai di pejabat, gadis itu terus memandikan anak kucing itu dan memberikan sedikit wet fo0d dan air kerana katanya anak kucing yang diambilnya itu kelihatan lapar dan terlalu haus dek kerana cuaca yang pan4s di luar.

Anak kucing jantan itu juga diberi nama Susan0 dan lebih mesra disapa San0 oleh tuannya. San0 dikatakan sangat manja dan c0mel. Kehadiran dirinya di pejabat gadis itu juga disenangi ramai.

San0 juga akan dibawa ke tempat kerja gadis tersebut pada setiap hari dan disimpan di dalam s4ngkar berserta bekas pasir dan bekas makanannya. San0 kelihatan semakin gembira berada di sisi gadis tersebut.

Vide0 menyelamatkan San0 yang berdurasi 20 saat itu telah mendapat tont0nan sebanyak 2.4 juta kali, 290.3 ribu tanda suka, 3095 komen dan 1549 perk0ngsian!

Video yang tular di TikTok

VIDEO KLIK DISINI

Menjengah ke ruangan k0men, ramai yang mengucapkan terima kasih dan syabas kepada gadis tersebut kerana telah menyeIamatkan ny4.wa San0 dan menjaganya dengan baik sekali.

Mereka turut mend0akan agar gadis tersebut dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki.

Wargamaya juga sempat memuji gelagat c0mel San0. Tak puas melihat San0 menerusi sebuah vide0 sahaja, wargamaya meminta agar gadis tersebut sentiasa update tentang San0.

VIDEO KLIK DISINI

Antara k0men-k0men menarik di TikTok

“nak teng0k budak bulus ni grow up boleh tak”

“AAA COMEL DIA TIDUR”

“alala 0meynya.. baik hati awk syg”

Sumber : yoynetwork

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*